zondag 18 mei 2014

Traktatie Anna

Anna trakteert voor haar 6de verjaardag.Anna trakteerde voor haar verjaardag deze papieren eendjes. Deze vond ik op een traktatie website.
Het was nog best een karwei wat ik natuurlijk weer de avond ervoor even in elkaar wilde zetten wat al weken eerder had gekund!! Maar zo gaat dat wel vaker hier. Afijn het was verder uitprinten, knippen en een een wiebeloogje erop plakken. Aan de achterkant van het hoofd zit een klepje waar het zakje snoepjes in kon. Het zakje knipte ik wel even in zodat er meer lucht uit kon en het daardoor makkelijker in het eendje te krijgen was. Maar voor de juf ook wel weer handig want die hoefde daardoor niet 25 zakjes open te maken.Op een groot dienblad plakte ik een groot vel groen papier als gras en in het midden een blauw rondje als vijvertje. Daar alle eendjes op en klaar.Voor de meesters en juffen had ik nog deze pillowboxen van pinterest geplukt met daarin quality street snoepjes.

1 opmerking:

  1. Wat een leuk traktaat! En ja, ik ken dat, op het laatste nippertje aan iets moeten beginnen terwijl je het al wéken weet :-)

    BeantwoordenVerwijderen